Powered by KultuNaut

Det sker i Faxe Kommune

Body sds grundtræning
Hvor: Haslev Seminarium , Søndergade 12, Haslev
Hvornår: Mandag den 16. marts til mandag den 8. juni 2020, 10 kursusdage kl. 17-19.
Afstand:
Pris: (Pris: 875 kr)
Arrangør: AOF Østsjælland.

Underviser: Jeannette Johnsen. Body sds står for Body Self Development's System et behandlings- og træningssystem, som er secifikt designet til at afhjælpe moderne menneskers fysiske og følelsesmæssige problemer.

Det er en dybtgående og dynamisk træningsform, som genopbygger og stimuler kroppen, så den kan blive en stærk, levende og harmonisk enhed. I træningen opbygger vi kroppen gennem unikke og specielt udviklede øvelser, der som nøgler låser kroppens blokeringer op, afspænder, smidiggør, styrker samt bremser sygdoms- og aldringsprocesser. Træner du denne form regelmæssigt, vil du på kort sigt forbedre din bevægelighed i låste led og usmidige muskler, og på længere sigt ændre indgroede skader, som f.eks. kroniske nakke og skulderspændinger, dårlig ryg og kropsholdning. Du får øget velvære og energi, samtidig med at du opnår en dyb afspænding. Prøv det - du vil ikke fortryde det.

I første del af træningen gennemarbejdes muskler, led og kredsløb, som på samme tid afspændes og aktiveres, samtidig med, at åndedrættet frigøres og kroppen centreres
Anden del består af sammentrækkende og udvidende energi- og strækøvelser og så afslutter vi med meditations og afspændings øvelser. Som en deltager på holdet siger: "Denne træning gør en helt fantastisk forskel, i forhold til noget andet jeg har prøvet", men træningens effekt og forløb er svær at beskrive - den skal opleves!
Træningen egner sig til alle over 18 år, med en rimelig motorisk bevægelighed, og som ikke er for hårdt psykisk belastet.

Medbring: Behageligt træningstøj, et tæppe, evt. ekstra T-shirt og VAND. Det vil glæde mig at se dig

Mvh Jeannette

Hold: 19101


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet