Powered by KultuNaut

Det sker i Faxe Kommune

Siciliansk krimiaften med lokal forfatter
Hvor: Haslev Bibliotek & Borgerservice , Jernbanegade 62, Haslev
Hvornår: Tirsdag den 24. september 2019, kl. 19-21.30.
Afstand:
Pris: (Entré: 100 kr)
Arrangør: AOF Østsjælland.

Underviser: Se I Programtekst. Hans-Willy Bautz er vores lokale krimiforfatter og han vil på denne aften fortælle om sit forfatterskab, om hvordan han laver research og om selvoplevelser, der har sneget sig ind i hans romaner.

Desuden vil han læse lidt op af bøgerne, som er Mord på færgen til Palermo Michael Bechs rejse til Sicilien" og Mord på Sicilien Et spor fører til Danmark".
Den førstnævnte bog har hele handlingen på vej til og på Sicilien. Roman nummer to har handling både på Sicilien og i Danmark. Kriminalkommissær Angela Pecci har fået til opgave at efterforske et mord på Sicilien, hvorfra der fører et spor til Danmark. Hun får hjælp af sin dansktalende kæreste, men samtidig bliver hun viklet ind i at lede efter hans exkone, som er forsvundet. Der finder dramatiske begivenheder sted i Haslev, Køge, Faxe, Faxe Ladeplads og på Stevns, hvor Stevnsfortet spiller en væsentlig rolle. Efterforskningen bringer menneskehandel og tvangsprostitution for dagens lys.
Efter en pause, fortæller forfatteren om, hvor tæt han har været på den sicilianske mafia ved hans mere end 25 besøg på øen.

Hold: 19514


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet