Powered by KultuNaut

Det sker i Faxe Kommune

Sam Kelly Trio i Haslev Folk Club
Hvor: Haslev Biliotek Mødesal , Rådhusstrædet, Haslev
Hvornår: Fredag den 6. september 2019, kl. 20.
Afstand:
Pris: (Entré: 180 kr)

Sam Kelly er en ung singer songwriter, der er baseret i Bristol. Som barn tilbragte han mange stunder med at lytte, når hans irske bedstefar sang irske folkesange og fortalte irske eventyr. På den måde blev han smittet med kærlighed til folkemusikken, i så høj grad at han nu om stunder fortolker den på sin helt egen måde. I løbet af sommeren 2019 vil han være at høre på en masse folk festivaller i engelsktalende lande, enten med Sam Kelly Trio eller med The Lost Boys, som også havde stor succes ved Tønder festival i 2017.

Sam Kellys talent og gode stemme har medført, at han er blevet hædret i forbindelse med engelske musikpris-arrangementer, ligesom har nyder høj respekt blandt andre folkemusikere.

Ud over Sam Kellys gode stemme og karismatiske fremtræden på scenen, så glimrer Sam Kelly Trio ved ekvilibristisk banjospil leveret af Jamie Francis og ditto harmonikaspil af Archie Churchill-Moss. Alt i alt puster trioen nyt liv og vitalitet i folkemusikken, også fordi Jamies banjospil er inspireret af amerinkans bluegrass. Det bliver en aften med flot sang og energisk sceneoptræden.

Ud over Haslev Folk Club bringer trioens turne i Danmark i starten af september dem til den navnkundige Hagges Musik Pub i Tønder


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet