Powered by KultuNaut

Det sker i Faxe Kommune

Access Bars Kursus
Hvor: Haslev Seminarium , Søndergade 12, Haslev
Hvornår: Lørdag den 23. november 2019, kl. 09-17.
Afstand:
Pris: (Pris: 2250 kr)
Arrangør: AOF Østsjælland.

Underviser: Jeannette Johnsen. Access Bars kursus - oplev det selv og lær at give en behandling, som afspænder hele krop og sind. Hvad hvis livet bare er at være let og være afspændt i krop og sind?

På sidste kursus oplevede alle deltager lige præcis det. Man kan gå ind i alt i livet med en let og sjov tilgang og få så meget mere ud af sit liv. En af deltagerne sagde om det at give og modtage BARS - " er det virkelig bare så let, at få så meget". Og svaret er enkelt - JA.
Access BARS behandling giver så meget mere lethed og glæde i dit liv. Du kommer helt ned i gear med denne behandling og går derfra med overskud, lethed og indre ro - til at klare ALT der måtte komme. Denne behandlingsform lærer dig, at blive i dig og hos dig selv. Så du ikke bliver fanget i andres energi og dermed bliver drænet.
Så har du lyst til at give dig selv den fantastiske gave, det er at give og modtage BARS - så tilmeld dig til dette kursus.

Access Bars er en behandlingsform, som er udviklet af Access Conciousness. Bars er 32 punkter på hovedet, som - når de berøres blidt - afspænder både krop og sind. Berøring på disse punkter sletter så og sige de holdninger og overbevisninger, som begrænser dig og afholder dig fra at udnytte dit potentiale fuldt ud. Med BARS får du større bevidsthed til at være til stede i nuet, ro og klarhed til at træffe valg, stoppet tankemylder, bedre søvn og meget mindre angst. BARS afhjælper bl.a. også angst, raskløshed, stress og ADHD. På denne dag vil du lære alt om, hvad Access BARS er og hvordan du giver behandling. Samtidig vil du selv modtage 2 behandlinger. Du vil modtage en dansk manual, som vil blive grundig gennemgået. Der vil blive serveret snacks og drikkevarer. Access Bars er udviklet af Access Consciousness, USA.

Underviser: Jeannette Johnsen, Kropsterapeut udd. v/ Body sds, Passusego og Access Consciousness, 29247803. Mail: Jeannette@kropsterapeutjj.dk

Hold: 19109


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet