Powered by KultuNaut

Det sker i Faxe Kommune

Maurice Dickson i Haslev Folk Club
Hvor: Haslev Biliotek Mødesal , Rådhusstrædet, Haslev
Hvornår: Fredag den 20. september 2019, kl. 20.
Afstand:
Pris: (Entré: 150 kr)

Maurice Dickson er en dygtig guitarist og sangskriver fra Nordirland. Han startede med at spille, da han var 15 - først på harmonika, men skiftede hurtigt til guitar, og da han var 16, startede han sit eget band. Tre år efter - i 1979 - besluttede han at opgive et liv med fast job og begav sig afsted med guitar, sovepose og 75 pund på lommen. Når man sådan turnerer rundt i Europa og Nordafrika i mange år, så lærer man, hvordan man læser sit publikum og starter den symbiose, der kan opstå imellem den dygtige performer og hans publikum.

I 1987 var han lidt på hjemmebane igen, og havde success i Nordirland med sit R&B band. Men han blev mere og mere tiltrukket af den akustiske musik. Og efter mange år på landevejene satte han sig ned og arbejde koncentreret for at udvikle sin helt egen akustiske folk-blues stil på guitaren. En stil, der sammen med hans talent for gode tekster er blevet hans varemærke.

Hvor end Maurice Dickson er kommet frem i verden har han gjort erfaringer fra den lokale musiktradition, men han har også skabt sig et stort og entusiastisk publikum. Her i Haslev er han heller ikke ukendt, for han besøgte os som del af duoen Mochara i 2014


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet