Powered by KultuNaut

Det sker i Faxe Kommune

Spillestedskoncert med Girls in Airports
Hvor: Kultunariet , Søndergade 12a, Haslev
Hvornår: Torsdag den 10. oktober 2019, kl. 19.30.
Afstand:
Pris: (Entré: 125 kr, Adgang Med middag kl. 18 200 kr)
Arrangør: Haslev Bibliotek & Borgerservice.

Konceptet omkring koncerten er denne gang lidt anderledes end sædvanligt, idet Haslev. Kulturgruppe er medarrangør, og kan byde på middag før koncerten.

Middagen består af en lækker to-retters menu med chili/lime marineret kalkun med kejserris og salat,. Siden de fem musikere og komponister i Girls in Airports fandt sammen i 2009 har de konstant søgt at udvide deres lydunivers med nye musikalske inspirationer - på tværs af moderne jazz, global folklore, minimalisme, synthesizer-musik og en atmosfærisk lyd, der har fået anmelderne til at sammenligne bandet med så forskellige navne som Brian Eno, Radiohead, King Crimson, Jon Hassell, Sun Ra og Jan Garbarek.

Girls in Airports er en af få unge, danske jazzgrupper, som samtidig er lykkes med at slå igennem i udlandet. I Tyskland repræsenteres de af landets førende bookingselskab og spiller for fyldte koncertsale nærmest, hvor end de kommer hen. Deres musik udgives af det toneangivende britiske label Edition Records, hvor de også har udgivet deres femte album "Live", der også er deres første livealbum, i september 2017.

Gruppen tæller fem medlemmer, der foruden denne gruppe jonglerer med forskellige

soloprojekter, der bringer en kontinuerlig fornyelse til Girls in Airports' musik. Bandet består af komponist og multiinstrumentalisten Martin Stender på saxofon, den alsidige og

eksperimenterende saxofonist/klarinettist Lars Greve, Mathias Holm (Øya) på keyboards, VictorDybbroe (Travelling Tribes, Quadron) på percussion og Mads Forsby (Illdjinn, Fire! Orchestra m.fl.) på trommer


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet