Powered by KultuNaut

Det sker i Faxe Kommune

Other Roads
Hvor: Haslev Biliotek Mødesal , Rådhusstrædet, Haslev
Hvornår: Fredag den 13. marts 2020, kl. 20.
Afstand:
Pris: (Entré: 180 kr)
Arrangør: Haslev Folk Club.

Populær engelsk folkemusiktrio besøger igen Haslev.

Trioen Other Roads nyder stor popularitet her i Haslev Folk Club. Og det er med rette: man får nemlig de bedste ingredienser til en god konceretoplevelse: Flotte sange, fine vokalharmonier, dygtige instrumentalister og masser af god stemning. I det hele taget fungerer Other Roads som en usædvanlig harmonisk helhed både musikalsk og i deres optræden på scenen. Det på trods af, at de tre musikere i gruppen har meget forskellig baggrund - både privat og musikalsk.

Engelske Pete Abbott med den smukke stemme rejste i mange år rundt med den navnkundige sanger John Wright og har en forkærlighed for ballader og stille eftertænksomme sange. Han er forsanger i Other Roads, spiller en glimrende guitar og har skrevet mange af trioens sange.

Skotske Gregor Borland spiller violin, mandolin og basguitar. Han har 8 gange vundet det skotske mesterskab for folkemusik-violinister og er en særdeles anerkendt violin-underviser. Han fører naturligvis an, når trioen fyrer de lynhurtige instrumentalnumre af, men han evner også at smyge de flotteste violintoner om de stille sange.

Multiinstrumentalisten Dave Walmisley voksede op i Zimbabwe og kom først til England som 17-årig. Læg næsten et hvilket som helst instrument i hænderne på ham, og han vil kunne betjene det uden problemer. Ved koncerterne trakterer han dog først og fremmest bouzouki og guitar. Dave Walmisley er også en glimrende sangskriver og er desuden hovedmanden bag trioens flotte vokalharmonier


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet