Powered by KultuNaut

Det sker i Faxe Kommune

Stand up Thomas Wivel i Haslev Bio
Hvor: Haslev Bio , Sofiendalsvej 4, Haslev
Hvornår: Torsdag den 27. februar 2020, kl. 20.30.
Afstand:

Jeg vil tale om mine mange år med alkoholmisbrug. Jeg vil forklare, hvordan det kunne starte, og hvordan det fik lov at køre derudaf. Det kommer til at handle om de vilde år med stand up fra dengang, det hele startede og videre frem til gyldne dage og nedture.

Showet kommer rundt om min beslutning om at stoppe med at drikke, og om hvorfor og under hvilke dramatiske omstændigheder, og jeg vil forklare, hvad der skete i årene efter, at jeg holdt op. I den proces kommer jeg rundt om parforhold, ægteskaber, familiedramaer og egne nervebaner.

Det hele er selvfølgelig sat sammen i dyb og svedig humor. Det vil sige, at det bliver en underholdende og konstant medrivende oplevelse. Det er super vigtigt for mig, at det ikke bliver selvmedlidende eller for skingert. Men det må godt være personligt og ærligt. Det bliver det ikke mindre morsomt af.

Tværtimod, det er klassisk stand up fra indercirklerne. Jeg har været med fra genrens start, og jeg har optrådt med comedy konstant i snart 30 år Jeg ved, hvad jeg har med at gøre. Det bliver helvedes sjovt.

Thomas Wivel


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet