Powered by KultuNaut

Det sker i Faxe Kommune

Træn din vejrtrækning og få det meget bedre
Hvor: Haslev Seminarium , Søndergade 12, Haslev
Hvornår: Tirsdag den 15. september til tirsdag den 24. november 2020, 10 kursusdage kl. 16.30-17.30.
Afstand:
Pris: (Pris: 540 kr)
Arrangør: AOF Østsjælland.

Underviser: Jeannette Johnsen. Åndedrætstræning med kroppens 7 centre. De fleste mennesker trækker vejret omkring 20.000 gange om dagen og det er for de fleste for meget.

Mennesket ville få det meget bedre, hvis det var færre gange - ca. 6-8 gange i minuttet. Da vi jo trækker vejret automatisk glemmer de fleste, at de selv kan styre deres åndedræt og ved at være bevidst derom, kan få det så meget bedre i både kroppen og sind. Jeg tilbyder en meditation, som lærer dig at få hele kroppen afspændt på 30 minutter og samtidig giver dig større forståelse for hele din krop og de signaler og symptomer den sender dig. Åndedrætsmeditationen består af en kort introduktion til de 7 centre i kroppen, som hver har forbindelse til sine forskellige dele af kroppen, f.eks. organer og lymfe. De 7 centre er for åndedrætsmeditation: Rodcentret, Haracentret, Solarplexuscentret, Hjertecentret, Halscentret, Næse-pandecentret og kronecentret. Alle kan få noget ud af at rette større opmærksomhed på et bedre åndedræt. Materiale udleveres ved kursusstart.

Medbring vand.

Underviser: Jeannette Johnsen, Kropsterapeut udd. v/ Body sds, Passusego og Access Consciousness, 29247803. Mail: Jeannette@kropsterapeutjj.dk.

Hold: 20102


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet