Powered by KultuNaut

Det sker i Faxe Kommune

Kultursalonerne Gisselfeld - FREDAG
Hvor: Gisselfeld Kloster , Gisselfeldvej 3, Haslev
Hvornår: Fredag den 19. august 2022, kl. 12.
Afstand:
Pris: Entré: Fra 395

Så kom og vær med til Kultursalonerne på Gisselfeld, en jordnær slowfestival, hvor vi stikker fingrene i jorden, spiser den mad, der er hevet op af den, får nysgerrigheden til at spire og bliver klogere undervejs.

Kom og oplev storslåede koncerter, deltag i samtaler, der åbner nye verdener, og gå på opdagelse i klostrets viltre og stemningsfulde omgivelser, hvor der gemmer sig intimkoncerter og guidede ture.

Kom og vær med til en festival, hvor der er tid til bare at være til stede. En festival, der er nede på jorden, og som giver plads til fordybelse.

Glæd dig til koncerter med bl.a. The Savage Rose, Tina Dickow, Katinka Band og Bremer/McCoy. Samtaler med forsker Rane Willerslev, forfatter Ib Michael og dna-forsker Mikkel Winther Pedersen. Og en gudstjeneste i det fri med hospitalspræst og forfatter Lotte Mørk. Og selvfølgelig meget, meget mere.

Det foregår alt sammen på Gisselfeld Kloster d. 18.-21. august.

Vi glæder os til at se dig!

Arrangementerne er skabt af Social Lab i samarbejde med Bullet Booking, Destination Gisselfeld, Destination Sydkyst Danmark, Royal Unibrew, Faxe Kommune, Sjællandske, Camp Adventure, Præstø Vingård, Gaffa, ATLAS, Novellix, ReUse & Gisselfeld Kloster


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet