Powered by KultuNaut

Det sker i Faxe Kommune

Klub Klassisk // Mozart: Don Giovanni
Hvor: Haslev Bibliotek & Borgerservice , Jernbanegade 62, Haslev
Hvornår: Onsdag den 26. januar 2022, kl. 19.
Afstand:
Pris: Entré: Gratis billetter

Kan du lide klassisk musik, men mangler nogen at dele din interesse med? Eller måske er du blot nysgerrig på den klassiske musiks verden, men ved ikke, hvor du skal starte?

Uanset om man er erfaren lytter af alt fra symfonier til strygekvartetter, eller om ens eneste møde med klassisk musik er Olsens banden, der sprænger sig vej gennem det kongelige teater, så er der plads til alle, når Haslev bibliotek inviterer til lytteklub.

Lytteklubben - også kaldt Klub Klassisk - er et samarbejde mellem landets biblioteker, Bibzoom og Danmarks Radio. For hver mødegang bliver der udvalgt en komponist og et stykke musik skrevet af denne. Suppleret af en introduktion til komponisten, vil vi i fællesskab lytte, nyde og snakke om musikken - og mon ikke om biblioteket byder på kaffe og kage.

Det kræver hverken musisk talent eller bred musisk viden for at kunne deltage. Så længe man er nysgerrig og interesseret, er man velkommen.

Allerede nu kan vi afsløre, at januars tema bliver Mozart og hans opera "Don Giovanni". Efterfulgt af Händels "Water music" i februar, og i marts slutter vi sæsonen af med Mahlers "Opstandelsessymfonien".

Så tøv ikke med at tilmelde dig, når Klub Klassisk for første gang indtager Haslev bibliotek. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en aften der står i musikkens og hyggens tegn!


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet