Powered by KultuNaut

Det sker i Faxe Kommune

Strandengens urter. Find, bestem, anvend. kom godt i gang! #4 2022
Hvor: P-pladsen ved Kystvejen 356 , Strøby
Hvornår: Søndag den 3. juli 2022, kl. 09.30.
Afstand:
Pris: Entré: Standard 150 kr
Arrangør: La Menagerie de H&M.

Tag med på urtetur ved Vejs Ende, Strøby Egede på jagt efter et udsnit af de tidligste spiselige urter. Det er vigtigt at vide, hvilken urt du står overfor, men det er ikke så svært, som det kunne se ud til.

Smutvej til urtekundskab. Den 3/7 kl. 9:30-12:00. Tilmelding nødvendig!
Tag med på urtetur ved Vejs Ende, Strøby Egede på jagt efter et udsnit af de tidlige spiselige urter. Det er vigtigt at vide, hvilken urt du står overfor, men det er ikke så svært, som det kunne se ud til. Du skal bare have øjnene med dig og kende de 3 typiske kendetegn for hver urt. Det bliver en spændende tur, hvor vi lader os overraske af urtefund, som vi bestemmer undervejs. Når du kommer godt i gang, er det meget lettere at udvide sortimentet og finde flere anvendelsesmuligheder.

Der er kommet nye retningslinjer fra Fødevarestyrelsen, og mange af de urter, vi har sanket og spist i årevis, fraråder styrelsen nu, at vi spiser, det og meget andet vil jeg fortælle dig om.

Du vil få at vide, hvordan du sanker og opbevarer urterne, så du får mest glæde af dem.
Du vil få inspiration og forslag til simpel men lækker tilberedning af urterne. Let og lige til! Se mere på lamenagerie.dk/events.


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet