Powered by KultuNaut

KultuNaut

Knars (nl)
Hvor: Råhuset , Onkel Dannys Plads 7, København V
Hvornår: Lørdag den 30. september 2023, kl. 19-23.30.
Afstand:
Pris: Entré: 120 kr

KNARS er hjertebarn for sangskriver, producer og filmskaber, Martijn Holtslag, der lader sine frustrationer få frit løb i cocktail af aggressiv vokal, brutale synth-beats og kompromisløse musikvideoer! KNARS tager sin inspiration fra rave-musik, garage-punk, breakbeat og rap, men også filosofi og spiritualitet. Teksterne er drevet af en stærk retfærdighedssans, gennemsyret af en intens "F-dig"-attitude!
KNARS fik sit undergrunds-gennembrud i 2017, da bandets iøjnefaldende musikvideoer og sange fik i hundredetusindevis af afspilninger og førte til shows på prestigefyldte festivaler som Paaspop og ADE såvel TV og radio i hjemlandet, Holland. Siden har KNARS turneret i Ungarn, Frankrig, Belgien, Tjekkiet og Tyskland - og de har fået omtale på amerikanske, engelske, russiske musikblogs! I 2019 fik blev sangen "Push it to the limit" brugt som soundtrack til en gameplay-trailer til computerspillet Borderlands 3, hvilket fik 5 mio. afspilninger.
Martijn blev en aften udsat for et meningsløst voldeligt overfald, og dagen efter indspillede han videoen til "Fuckup" hvor hans ar og blå mærker tydeligt kan ses. Videoen er tænkt som en manifestation mod vold og had.
Det er et helt forrygende liveband, så du kan godt glæde dig!
_________Forsalg: 120kr. (+ gebyr) / Dørsalg: 140kr.Døre kl. 19.00 / Koncertstart kl. 20.00_________


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet