Powered by KultuNaut

KultuNaut

The Mukherjee Development
Hvor: Råhuset , Onkel Dannys Plads 7, København V
Hvornår: Lørdag den 7. oktober 2023, kl. 19-23.30.
Afstand:
Pris: Entré: 100 kr

Efter at være flyttet til Danmark har han gjort sig bemærket med flere udgivelser i eget navn og som vinder af DMA-prisen "Årets ud af det Blå" i 2021.
The Mukherjee Development kanaliserer Oscars forskellige kulturelle baggrunde ud i sange om hengivelse, identitet og kærlighed i et multikulturelt 21. århundrede. Teksterne indbyder til nærlytning og leveres med sprogligt overskud og nærvær.
Udover Oscar består bandet af fire musikalske sværvægtere på den danske scene med medlemmer kendt fra bl.a. Peter Sommer & Tiggerne & Jonah Blacksmith.
Det musiske kollektiv har sammen skabt det anmelderroste debutalbum 'Burnin' Time', som udkom i marts 2022. Albummet er netop blevet nomineret til en DMA for "Årets Album" og sangene er flittigt spillet på DR P4, P5 og P6. Albummet indfanger bandets umiddelbare live-nerve, hvor samspillet er i fokus, og hvor musikken flyder frit imellem genrer som indie, rock, americana og stillehavsmusik.
I selskab med 'Burnin' Time' kan man i sandhed drømme sig hen til en solskinsdag på et spejlblankt Stillehav, hvor en tømmerflåde driver langsomt rundt i den tropiske brise. På den står The Mukherjee Development og rammer ned i noget, der stemningsmæssigt leder tankerne i retning af en jamsession med Kurt Vile, Phoebe Bridgers og John Prine.
The Mukherjee Development er: Oscar Mukherjee, Søren Bigum, Jakob Holm, Henrik Poulsen og Søren Poulsen


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet