Powered by KultuNaut

KultuNaut

Havmøllen
Havmøllevej 12
8400 Ebeltoft
Tlf: +45 93 60 08 40
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.2446, Lon 10.7775

Havmøllen er et kulturelt mødested for lokale og turister placeret midt i Nationalpark Mols Bjerges natur.
På Havmøllen kan du leje eksklusive ferielejligheder og store selskabs - og konferencelokaler.
Djursland byder på mange lokale kreative kræfter og unik natur. Havmøllen ligger i Nationalpark Mols Bjerge og er et samlingspunkt for såvel lokale ildsjæle som turister. Et sted hvor lokale kan mødes og realisere deres projekter, og hvor turister kan få indblik i, hvad det lokale område byder på i form af mad, kultur- og naturliv.
Stedets bygninger og faciliteter forgrener sig i flere dele, der både er til gavn for lokalbefolkningen, naturen, samt turister og besøgende: - Et kulturelt mødested, hvor hvor naboer, lokale kulturaktører - og erhvervsdrivende deler visioner og idéer for stedets aktiviteter og - To separate udlejningslejligheder med plads til hhv. 6 og 5 personer. Ferielejlighederne har smukt udsyn ud over Hjelm og Kattegat.
Se mere her: https://airbnb.com/h/havmollen1 https://airbnb.com/h/havmollen2 - Stort lokale, der vil udlejes til private selskaber, firmaevents, kurser og konferencer, samt danne rammer om kulturelle events i form af koncerter, fællesspisninger, workshops m.m. - Café & gårdbutik med specialiteter og fødevarer fra egnen og kunstudstillinger fra lokale kunstnere. - Naturformidlingsrum med kort og plancher om naturen og det marine liv i området. Rummet har offentlig adgang til toiletter og thekøkken.
Teamet bag Havmøllen mødes i en fælles vision om at skabe en levende og inkluderende platform, der tilgodeser både lokale og turister i området. Havmøllen er støttet af Realdania, Syddjurs Kommune og Nationalpark Mols Bjerge


Viser 1-10 ud af 11 fra/efter 26. maj 2024
Tilpas kortetVis på kortet